Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform 

 

Bestel nu het beste DIY Tattoo Papier voor het zelf maken van plaktattoos

DIY Tattoo Papier
Wat is er nu leuker dan zelf neptattoos maken? Dat kan met ons DIY Tattoo Papier. Teken, kleur, schilder, plak of knutsel je eigen neptattoo. Scan deze in en print het uit op het DIY Tattoo Papier.
 

2 Type DIY Tattoo Papier
We hebben 2 type DIY Tattoo Papier; voor de inkjet printer of voor de laser printer.  Het DIY Inkjet Tattoo Papier is niet geschikt voor de laser printer en omgekeerd ook niet. Let dus goed op welk type DIY Tattoo Papier je bestelt. Het tattoo papier voor de laser printer is van een hogere kwaliteit en lijkt het meeste op een echte tattoo. De inkjet versie wordt geprint op een plastic laagje dat op de huid wordt geplakt om te voorkomen dat de huid in contact kan komen met de inkt uit je printer.
 

Wat heb je nodig?
Het enige wat je nodig hebt is een printer (inkjet of laser), een digitale afdruk, een lineaal en een schaar. En natuurlijk ons DIY Tattoo Papier. Ons DIY Tattoo Papier bestaat uit 2 vellen. Het printbare tattoo papier (met afdruk op de achterzijde) en een adhesive sheet.

Met behulp van een grafisch programma of gewoon met Word, plaats je 1 of meerdere afbeeldingen op 1 vel (A4 of A5 formaat). De afbeeldingen moet gespiegeld worden voordat je ze print. Zeker met teksten is het belangrijk om dat niet te vergeten. Als je hiermee klaar bent, dan stop je het DIY Tattoo Papier in de printer. Heb je een laser printer? Stop het DIY Tattoo Papier dan in de handmatige invoer. 

Gebruiksaanwijzing
Heb je een inkjet printer - stop hier dan alleen DIY Inkjet Tattoo Papier in. ALs je het tattoo papier geprint hebt laat deze dan goed drogen als je een inkjet printer hebt. Afhankelijk van je inkjet printer duurt dit vaak 20 minuten of langer. Heb je een laser printer? Laat het geprinte tattoo papier dan eerst 20 minuten afkoelen.
 

Als het printbare tattoo papier droog of afgekoeld is, dan kan je de adhesive sheet aanbrengen. De adhesive sheet bestaat uit meerdere lagen. De eerste laag is de beschermlaag, deze haal je er voorzichtig af. Vervolgens plak je de plakkende adhesive sheet op het geprinte tattoo papier. Zoals je hier rechts en hier boven ziet, kan je dat het beste doen door eerst een klein stukje ervan af te halen. Dit stukje aan te brengen op de geprinte tattoo papier. Vervolgens schuif je met je lineaal de adhesive sheet over het tattoo papier zodat er geen luchtbellen er meer opzitten.

Je bent nu al bijna klaar om de neptattoos te gebruiken. Laat de tattoos eerst nog zo'n 30 tot 60 minuten rusten. Vervolgens kan je de verschillende afbeeldingen los knippen. Zorg er voor dat er rondom de afbeeldingen zeker 3-5 mm tattoo papier blijft zitten. Zo plakt die straks een heel stuk beter. Heb je dat gedaan, dan kan je de volgende beschermlaag van de neptattoo halen en de tattoo ergens op de huid aanbrengen. Druk te neptattoo een beetje aan, maar schuif de huid of de neptattoo zelf niet. Maak nu de neptattoo nat en wacht 20 tot 30 seconden. Als je voldoende water gebruikt, dan glijdt het kartonnetje er zelf van af. Maak de neptattoo nog een keer nat en dept deze dan voorzichtig droog. En voila, je eigen neptattoo! Wil je de tattoo verwijderen? Gebruik hiervoor dan bodylotion of babyolie. Gebruik nooit alcohol of nagellakremover.

 

 

 

DIY Tattoo Papier voor het zelf maken van plaktattoos, faketattoos of neptattoos
DIY Tattoo Papier voor het maken van eigen neptattoos