Iedereen een eigen neptattoo!

Try-out tattoos, neptattoos, faketattoos, plaktattoos, plakplaatjes, wrijftattoos, tijdelijke tattoos, temporary tattoos, wie kent ze niet of heeft er wel  eens een opgeplakt op zijn of haar arm, pols, schouder, wang of ander plekje? Kinderen zijn er dol op, maar weet je dat geld zeer zeker ook voor volwassenen.

 

Maar waarom moest je dan altijd duizenden plaktattoos per keer bestellen als je een eigen neptattoo wilde laten maken?

 

Die vraag stelde ik mij zelf ook toen ik op zoek ging naar de mogelijkheid om plaktattoos te maken voor mijn eigen kinderen met de mobiele nummers erop van mij en mijn vrouw. Dogtags, polsbandjes, kettingtjes etc. vonden wij niet echt veilig voor onze drie kinderen. Allemaal niet te gebruiken tijdens het zwemmen of op het strand, maar ook wat gebeurt er met je kind als deze ergens achter blijft haken aan een ketting of bandje aan de pols. Nee dan plaktattoos. Overal te gebruiken (ook in zwembaden of in de zee), veilig en blijft tot wel 14 dagen zitten. Maar ja, dan moet je ze nog wel in kleine aantallen kunnen maken. Want wat moet een ouder met 1.000 neptattoos met je eigen mobiele nummer erop?

 

Onze zoektocht naar het personaliseren van plaktattoos is een lange geweest, maar het resulteerde in 2008 in de eerste vrolijke plaktattoos met je eigen 06-nummer erop in Europa!

 

En als je plaktattoos kunt maken met de eigen mobiele nummers van ouders erop, dan kan je ook neptattoos maken voor mensen die een echte tattoo willen laten zetten maar nog twijfelen of voor mensen en bedrijven die iets te vieren hebben zoals een bruiloft of een geboorte, een nieuw product willen introduceren, een evenement hebben etc. 

 

Zo ontstond naast onze webshop www.belmijnmama.nl voor onze vrolijke plaktattoos met je eigen 06-nummer erop ook www.mijneigenneptattoo.nl voor het laten maken van je eigen neptattoos.

 

Ons motto is dan ook: Verzin 't en wij maken 't.

Als het nu gaat om 1 enkele neptattoo of om duizenden plaktattoos. Bij ons kan iedereen zijn of haar eigen neptattoo laten maken en dat al vanaf € 7,50 voor een set van A6 (10 x 14) plaktattoos. Niet alleen de goedkoopste, de snelste maar ook de beste kwaliteit.

 

Naast het maken van neptattoos hebben we ook ons eigen tattoo papier ontwikkeld voor de inkjet printer en voor de laser printer. Nu kan je dus ook thuis neptattoos maken. 

 

Voor 2017 staan er ook weer nieuwe projecten op stapel. We zullen komen met een aparte webshop voor tattoo papier en mogelijk zelfs ander DIY papier.

 

Daarnaast zijn we op zoek naar tekenaars, ontwerpers, illustrators, kunstenaars, designers, tattoo artiesten of misschien wel jou om prachtige ontwerpen om te zetten naar temporary art tattoos. Zo kan een grote groep kinderen en volwassenen kennis maken met deze prachtige ontwerpen. Deze art tattoos gaan we online verkopen via onze website www.stickytattoos.com. Wil jij mee werken aan dit nieuwe project? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

 

 

 

Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform