Pakketten met neptattoos vanaf 50 stuks inclusief plakinstructie!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van plaktattoos in kleine oplagen tot zo'n 2.500 stuks. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor grotere oplagen.

 

We kunnen bijvoorbeeld 1 plaktattoo maken in het formaat 10 x 14 cm of 14 x 20 cm of 20 x 28 cm. Dit laatste formaat is ook gelijk ons maximale formaat van de afbeelding op een neptattoo. Maar we maken ook zoveel plaktattoos als je zou willen hebben.

 

Heb je meer dan 50 plaktattoos nodig, dan kan je kiezen voor een van onze pakketten. Op deze neptattoos zit standaard een plakinstructie en wordt per stuk losgesneden en geleverd zodat je deze direct kunt gebruikten.

 

Tattoo afbeeldingen tot en met 20 x 28 cm!

We hebben geen vaste formaten. We kunnen ieder gewenst formaat plaktattoo maken tot en met een beeldformaat van 20 x 28 cm. Wij passen onze neptattoos graag aan, aan het ontwerp dat je aanlevert. 

 

Hiernaast zie je een aantal mogelijke formaten. Dit zijn de meest gebruikte formaten en deze zijn dan ook snel en gemakkelijk online te bestellen tot en met 1.000 stuks. Wil je een ander formaat dan deze standaard formaten? Neem dan contact met ons op. Dat geld ook voor hogere oplagen. We denken namelijk graag met je mee en adviseren je dan ook graag over mogelijke formaten en bijhorende prijzen. Soms valt een kleine aanpassing in het formaat een heel stuk gunstiger uit. Zo is het beelformaat van 10 x 14 cm een heel stuk goedkoper dan bijvoorbeeld 10 x 15 cm. 

 

Formaat van je afbeelding of formaat van de neptattoo?

Bij het maken van onze neptattoos gaan we altijd uit van het formaat van de afbeelding. NIET van het formaat van de uiteindelijke tattoo. De tattoo is namelijk altijd groter dan de afbeelding. Dit is nodig om de neptattoo goed te laten hechten op de huid. Afhankelijk van het formaat ligt deze rand tussen de 3-5 mm rondom.

 

Je denkt dan bijvoorbeeld een tattoo te krijgen met een afbeelding van bijvoorbeeld 38 x 38 mm, maar als je de verpakking openmaakt blijft de afbeelding maar 30 x 30 mm te zijn....... Dat is toch 21% kleiner!

 

Bestel je bij ons een tattoo in het formaat 30 x 30 mm, dan krijg een tattoo van plusminus 35 x 35 mm maar met een afbeelding van je raad het vast al 30 x 30 mm. Dus als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders dan is het goed om hier rekening mee te houden.

 

Zeker als consument, maar ook als zakelijke klant ga je uit van je eigen ontwerp. Als je afbeelding 51 x 51 mm is dan verwacht je niet dat je uiteindelijk een plaatje krijgt van maar 44 x 44 mm. Toch?

 

Plakinstructie op de achterzijde met gratis logo, tekst of url!

Als je neptattoos wilt gaan verkopen of gaan uitdelen, dan is het verplicht om hier de plakinstructies op te laten zetten. Zo kan de gebruiker niet alleen zien waar de tattoos vandaan komen, maar ook hoe de plaktattoo moet worden aangebracht en verwijderd kan worden.

 

Op de achterzijde van de tattoos uit onze pakketten zit dan ook standaard een plakinstructie in het Nederlands of in het Engels. Uiteraard is een andere taal ook mogelijk. Als het formaat van de neptattoo het toelaat dan kunnen we ook een extra tekst, url of logo toevoegen op de achterzijde in het zwart. En dat helemaal gratis. Scheelt toch weer snel € 0,15 per stuk! Op 500 neptattoos scheelt dat toch weer € 75,00!

 

Digitale drukproef ter controle!

Voor we de neptattoos daadwerkelijk gaan maken, mailen we je nog een proefdruk ter controle. Zo kan je zien hoe de plaktattoos er straks uit komen te zien en of de eventuele toevoegingen op de achterzijde correct zijn. Geef je ons een akkoord, dan gaan we direct hiermee aan de slag.

 

 

De snelste neptattoo leverancier van Europa!

Daar waar andere een minimale levertijd hebben van 2 tot 3 weken, is onze gemiddelde productietijd is 3-5 werkdagen na akkoord op de digitale drukproef. Dat betekent dat je de plaktattoos doorgaans binnen 1 week in huis hebt. Soms kan de levertijd is langer zijn bij bij grotere aantallen. Heb je de neptattoos nog sneller nodig? Desnoods kunnen we de neptattoos binnen 24-uur voor je maken. Uiteraard tegen een spoedtarief. 

 

 

Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform 

 

Pakket neptattoos in het formaat 30 x 30 mm
Pakket neptattoos - plaktattoos - faketattoos in het formaat 40 x 40 mm
pakket plaktattoos, faketattoos, neptattoos in het formaat 50 x 50 mm
pakket plaktattoos, neptattoos, faketattoos in het formaat 40 x 60 mm