06-Plaktattoos 

Met je eigen mobiele nummer!

 

In 2008 hebben we de eerste plaktattoos op de Nederlandse en Belgische markt geintroduceerd onder de naam 'Bel Mijn Mama' waarop ouders hun eigen mobiele nummers konden laten zetten.

 

06-plaktattoos waar je maar liefst 2 mobiele nummers erop kunt laten zetten.

 

Kinderen kunnen er mee zwemmen, douchen, spelen, sporten etc. zonder dat de 06-plaktattoo het kind ergens in belemmerd zoals het geval is met polsbandjes of kettingen waarachter je kan blijven haken of weer niet mee kunt gaan zwemmen...

 

De sets met 06-plaktattoos bestaan uit maar liefst 6 vellen met 5 plaktattoos erop. Zo kan je overal een velletje plaktattoos achterlaten. In je tas, in de auto, bij de buren, bij opa en oma, op het werk etc.

 

 

 

 

 

06-Stickytattoos

Beschrijfbare 06-plaktattoos!

 

Naast onze vrolijke plaktattoos met je eigen 06-nummer erop, hebben we een serie plaktattoos ontwikkeld waarop je, je eigen mobiele nummer kunt opschrijven met een permanent marker.

 

Deze zijn direct online te bestellen en heb je dus direct in huis.

 

Ook ideaal als je een setje 06-plaktattoos wilt mee geven aan je oppas, opa en oma, de buren, vrienden of familieleden die op je kinderen passen.

 

Zij kunnen hun eigen mobilele nummer erop schrijven en de 06-StickyTattoo aanbrengen op je kind. 

 

De 06-StickyTattoos worden per 10 stuks geleverd in verschillende designs.

 

 

 

Je kind uit het oog verloren!

Het is de schrik van iedere ouder; je kind kwijt raken in een oogwenk. Tijdens een evenement, in een drukwinkelcentrum, in een pretpark, op de kermis, op het strand of gewoon om de hoek in de speeltuin.

 

Gelukkig komt het meestal en weer heel snel goed. Maar toch, de schrik zit er bij ouders, opa's en oma's, de oppas en verzorgers er direct goed in.

 

Zeker waar het druk is en de plek onbekend is het verstandig je kinderen iets mee te geven.

 

Als vader van toen 3 jonge kinderen, heb ik een serie vrolijke plaktattoos met je eigen 06-nummer erop ontwikkeld. 

 

Plak 1 van de door de kinderen zelf gekozen plaktattoo op de arm of schouder. Mocht je kind uit het oog geraakt zijn, dan kan in ieder geval een omstander die je kind heeft gevonden je direct op je mobiel bereiken!

Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform