Drie sets met je neptattoos

Geen 2 maar 3 verschillende sets met neptattoos hebben we nu.

 

Je kunt vanaf nu kiezen uit de sets A6, A5 en A4. 

 

Wil je van 1 afbeelding meerdere neptattoos? Of wil je juist van verschillende afbeeldingen plaktattoos hebben? En/of ook nog eens in verschillende formaten?

 

Geen enkel probleem. Jij bepaald vanaf nu helemaal zelf.

 

Binnen de formaten A6, A5 of A4 kan je zelf bepalen welke ontwerpen, aantallen en formaten je wilt hebben. Upload een pdf van je ontwerpen en wij maken hier de mooiste neptattoos van.

 

Kreeg je bij ons al de meeste faketattoos tegen de laagste prijs. Hebben we onze prijzen opnieuw verlaagd. Je krijgt nu al een set neptattoos vanaf € 5,00!

 

Verzin 't en wij maken 't

 

Paketten met neptattoos

Heb je maar een paar plaktattoos nodig, dan kan je kiezen uit 1 van onze 3 sets met neptattoos.

 

Heb je meer neptattoos nodig dan kan je kiezen uit 1 van onze pakketten met plaktattoos en dat al vanaf 50 stuks!

 

Het grootste verschil met de neptattoos uit onze sets is dat op de plaktattoos uit onze pakketten standaard een plakinstructie op de achterkant zit. Eventueel aangevuld met een eigen tekst, logo of url in het zwart. En dat helemaal gratis. Ook krijg je ter controle en voor akkoord een digitale drukproef voordat we ze gaan maken. Natuurlijk worden alle neptattoos ook los gesneden geleverd. 

Think before you ink!

Altijd al een echte tattoo willen hebben, maar twijfel je nog aan de afbeelding, het formaat of misschien wel welke plek op je lichaam het mooiste zal zijn?

 

Waarom probeer je, je tattoo dan niet gewoon uit? Mail of upload ons je ontwerp en wij maken er een try-out tattoo van voor je. Kies uit 1 van de 3 sets. Zo kan je meerdere ontwerpen of verschillende formaten in 1 keer bestellen om uit te proberen.

 

Als je zeker bent van de afbeelding, het formaat en plek waar de tattoo moet komen, staat niets meer je in de weg om echte tattoo te laten zetten. Behalve dan misschien de prijs.....

 

Take your tattoo for a test drive! 

Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform