Hoe breng je een plaktattoo aan?

Voordat je een plaktattoo aanbrengt, moet je huid schoon en droog zijn. Zit er lotion of een creme op, maak de huid dan eerst schoon. Je plaktattoo blijft op een schone en droge huid namelijk beter en langer zitten.

 

Bedenk goed waar je de plaktattoo aan wilt brengen. Heb je meerdere plaktattoos, leg dan eerst de verschillende plaktattoos uit op een tafel.

 

Som is het nodig om de plaktattoo wat bij te knippen. Rondom de afbeelding moet een rand zitten van 3-5 mm van het doorzichtige tattoomateriaal. Dit is om goed te kunnen hechten op de huid. Als de rand veel groter is, dan kan je deze dus bijknippen.

 

Als je hiermee klaar bent, dan haal je de beschermlaag af van de plaktattoo en plak je de tattoo op de gewenste plek. Druk de plaktattoo voorzichtig even aan. Door de warmte van je handen, hecht de plaktattoo een stuk beter. Voorkom dat je de plaktattoo verschuift. 

 

Met een spons, een make-up schijfje of een handdoek maak je vervolgens de plaktattoo nat gedurende zo'n 20 tot 30 seconden. Des te meer water je gbruikt des te beter en sneller zal het kartonnetje ervan af schuiven. Bij onze plaktattoos hoef je het kartonnetje er niet af te trekken. Met voldoende water glijd die er zelf van af dus.

 

Voor een beter resultaat adviseren wij om de plaktattoo nog een keer nat te maken om hem vervolgens heel voorzichtig droog te deppen. Niet droog te wrijven dus.

 

Het kan zijn dat de plaktattoo (vooral de plaktattoos van ons DIY Inkjet Tattoo Papier) glimmen in het begin. Als je lichtjes er een beetje make-up poeder of talkpoeder over doet, dan verdwijnt de glans en lijkt deze veel meer op een echte tattoo.

 

 

 

Hoe verwijder je een neptattoo?

Onze neptattoos kunnen tot wel 14 dagen blijven zitten. Veel is afhankelijk van de plek (schuren van kleding), de vetheid van je eigen huid en het gebruik van cremes en lotion. Soms blijven onze neptattoos dus veel langer zitten dan je eigenlijk wil. Maar hoe haal je een neptattoo er dan eerder vanaf?

 

Onze neptattoos kan je heel gemakkelijk verwijderen met bodylotion of babyolie. Smeer je neptattoo hiermee in, laat het even intrekken en verwijder dan bijvoorbeeld met een make-up schijfje. 

 

Het is absoluut niet nodig om onze neptattoos met alcohol, nagellakremover of schuursponsjes te lijf te gaan. Het helpt ook niet om er mee in bad te gaan, te gaan douchen, te gaan zwemmen in een chloorbad, zoetwater of in zeewater. Onze neptattoos kunnen hier gewoon tegen.

 

 

Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform