Iedereen een eigen neptattoo!

Try-out tattoos, neptattoos, faketattoos, plaktattoos, plakplaatjes, wrijftattoos, tijdelijke tattoos, temporary tattoos, wie kent ze niet of heeft er wel  eens een opgeplakt op zijn of haar arm, pols, schouder, wang of ander plekje? 

 

Kinderen, maar ook veel volwassenen zijn dol op neptattoos. Niet voor niets geven internationale merken jaarlijks  miljoenen neptattoos weg bij hun producten en zijn er duizenden neptattoos te koop in winkels en op het internet.

 

Maar wat is niet leuker dan je eigen neptattoo

te laten maken?

 

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs!

Mijn Eigen Neptattoo is gespecialiseerd in de productie van plaktattoos in oplagen van 50 stuks tot zo'n 2.500 stuks. In Europa zijn we hier dan ook uniek in! Uiteraard leveren we ook grotere aantallen. Dus ook daarvoor kunt u bij ons terecht.....

 

Enkele neptattoos?
Heb je een feestje, wil je iemand verrassen of wil je eens zien hoe een echte tattoo eruit kan komen te zien? Dan hebben we speciaal voor jou 3 verschillende sets met tattoos. Afhankelijk van het formaat dat je wil, krijg je tussen de 1 en de 24 tattoos. Dat is meer dan bij welke leverancier dan ook, ze zijn nog goedkoper ook en je betaald ook nog eens geen verzendkosten!

 

Voor meer informatie, klik dan hier!

 

Heb je meer tattoos nodig?

Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor hebben we speciale pakketten samengesteld op basis van de meest voorkomende formaten. Deze pakketten met tattoos zijn heel snel en gemakkelijk in onze shop te bestellen. De gemiddelde productie tijd is 3 tot 5 werkdagen. Wil je ze nog sneller? Tegen een spoedtarief kunnen we ze zelfs binnen 24-uur produceren. Alle neptattoos worden los gesneden geleverd en standaard voorizen van een duidelijke plakinstructie op de achterzijde. Is het formaat groot genoeg, dan kunnen we er kostenloos ook een extra logo, tekst of url erop zetten in het zwart.

 

Voor meer informatie, klik dan hier!

 

Alle formaten tot en met 20 x 28 cm!

Van klein tot groot, van 1 exemplaar tot 2.500 stuks of meer, van zwart tot full colour? Verzin het en wij maken het! Wij passen onze plaktattoos dan ook graag aan, aan uw eigen ontwerpen en niet andersom. We leveren dus ook andere maten dan u online kunt bestellen. Zit uw formaat er niet bij? Neem dan contact met ons op of upload uw afbeelding voor een prijsopgave of advies.

Home  
Shop  
Over 
Contact

Neptattoos 
Set tattoos 
Pakket tattoos 
Prijzen 

Tattoo papier 
Inkjet tattoo papier 
Laser tattoo papier 
Inspiratie 

Instructies 
Plakinstructies 
FAQ

06-plaktattoos 
StickyTattoos
Tattoo Platform 

 

Je eigen neptattoos, plaktattoos, faketattoos in A4, A5 of A6 formaat
pakket met neptattoos, faketattoos, plaktattoos vanaf 50 stuks in verschillende formaten
Maak je eigen neptattoos met het DIY Tattoo papier voor plaktattoos en faketattoos